Distincte

0
SendBlaster este cel mai bun program de trimitere de e-mailuri in masa care gestioneaza listele de e-mail ale dumneavoastra si creaaza o campanie de marketing prin e-mail in cativa pasi simpli. SendBlaster combina intr-un singur produs practicabilitatea unui program de trimitere de e-mailuri in masa cu flexibilitatea unui serviciu de internet. Pe de o parte creezi newslettere si gestionezi liste direct de pe interfata: pe de alta parte ai parte de un serviciu cloud de urmarire a e-mailului ce se ocupa de rapoartarea si imbunatatirea campaniei tale de e-mail

Marketing usor prin e-mail

campanie buna de trimitere de e-mail in masa nu necesita solutii de internet scumpe: poate fi gestionata eficient de pe calculator sau laptop, pastrand propriile liste private de e-mail si gestionand fiecare aspect al strategiei cu programul nostru de trimitere de e-mail in masa. Este mai usor, sigur si rentabil.
Marketingul prin e-mail este bazat pe o relatie de incredere cu clientii dumneavoastra: SendBlaster va va ajuta sa il costruiti, mentineti si sa il imbunatatiti.

Creaza e-mailuri eficiente

Cu programul nostru de trimitere de e-mailuri in masa veti putea compune e-mailuri frumoase ce transforma – ce creaza profiluri reale.
Cum? Folosind templete-urile noastre gratuite de e-mail, sortate in categorii pentru a te ajuta sa il alegi pe cel potrivit. Crearea unui aranjament cu editorul de e-mail incorporat SendBlaster sau cu un editor extern HTML. Achizitionarea unui tamplate personalizat de la designerii nostrii profesionisti si expertii de marketing in e-mail.

Trimiteți un comentariu Blogger

 
Top