Distincte

0
Femeile pot iubi până la imposibil. Indiferent dacă au 2o de ani sau mai mult. Contează să dea peste bărbatul care să le răstoarne lumea, să le schimbe viața, să le provoace la nebunie. Să recunoască dragostea drept cel mai important motiv pentru a trăi lângă cineva. Cei care vor iubi sincer, vor fi alături. Cei care vor considera dragostea un act prea romantic, vor fi indiferenți. Ei fie vor fi iubiți de o femeie la nebunie, fie vor fi uitați. Îi vor iubi fetele și îi vor uita femeile experimentate. În timp, până și dragostea are traduceri diferite.
O fată înțelege dragostea diferit de o femeie. Și la fel de diferit percepe afecțiunea sau indiferența unui bărbat. E un lucru firesc să iubești un om, dar o chestiune de timp să accepți indiferența și reproșurile acestuia sau să nu accepți. Dragostea încă crudă va înghite orice cuvânt mai dulce, mai special venit din partea unui bărbat. Chiar și indiferența, răceala sau nepriceperea lui. Va lăsa deoparte rațiunea și se va ține de un simplu cuvânt, o îmbrățișare, o promisiune. Unii bărbați vor profita de asta, vor gândi că așa e cu toate, vor cuceri simplu și apoi vor lua un aer indiferent. Doar că nu toate se vor lăsa cucerite cu indiferență. Femeile, și ele odată fete, vor ști pe de rost gesturile și reacțiile unui bărbat. Vor găsi mai importante nu cuvintele, ci dovezile. Vor găsi mai potrivit să construiască, decât să mențină un flirt. Să înlocuiască, decât să trăiască nefericit.
Fetele iubesc, femeile iubesc. Fetele cu putere, femeile cu cap. Fetele se lasă vrăjite, femeile se lasă cucerite. Seriozitatea unei relații se traduce prin implicare și devotament, nu prin indiferență și reacția dependentă a unei fete la ea. Însă pentru a înțelege pe ultima stare trebuie să treci prin prima. Experiențele la o femeie sunt un etalon al înțelegerii, al unei alegeri bune, al unei implicări totale. O fată va găsi indiferența drept motiv de atracție, o femeie nu va avea timp să gândească dacă se merită sau nu bărbatul căruia nu-i pasă. Va lăsa și va găsi altul.

Trimiteți un comentariu Blogger

 
Top