Distincte

0
Iata 5 modalitati prin care o femeie poate schimba viata unui barbat in bine.
Adesea se spune ca in spatele fiecarui barbat bun se afla o femeie buna. Din nefericire, atat barbatii cat si femeile, trec prin tot felul de relatii nesanatoase pana gasesc in sfarsit relatia adevarata, relatia care ii face fericiti si impliniti.
In momentul in care barbatul gaseste femeia lui adevarata, toate aspectele vietii sale incep sa se aseze. Iata cinci modalitati prin care o femeie buna poate schimba viata unui barbat in bine.
1. O femeie buna te va calma in perioada de stress maxim
Iti ofera puterea interna pentru a face fata perioadei grele prin care treci. Asta nu inseamna ca daca ai o femeie de calitate in viata ta o sa te ajute sa-ti rezolvi toate probleme, ci doar ca avand in jurul tau o persoana in care poti avea incredere si pe care sa te bazezi la nevoie te va ajuta sa treci mai usor prin momentele grele.
2 O femeie de calitate te va incuraja sa incerci lucruri noi
Posibil ca iubita ta sa aiba alte hobby-uri si interese decat tine, dar te va incuraja sa-ti deschizi noi orizonturi si sa incerci diferite chestii pe care nu le-ai fi incercat de unul singur. Toti avem nesigurante, incertitudini, dorinte pe care nu avem curaj sa le punem in practica.
3. O femeie atenta va avea grija sa fii tot timpul sanatos: fizic si psihic
Se stie ca femeile sunt mult mai atente la ce manca, au grija de santatea si aspectul lor fizic. O astfel de femeie va avea grija ca tot timpul sa fii in cea mai buna forma a ta. Vei manca sanatos, vei duce o viata sportiva probabil si cu siguranta o viata sanatoasa.
4. O femeie puternica iti va imbunatati viata sexuala
Placerea sexuala are multe dimensiuni. Cel mai important organ sexual este creierul:). O relatie fericita cu o femeie inteligenta iti va oferi increderea unei relatii sexuale de calitate, complexa, aventuroasa, senzuala, pentru ca exista uniunea dintre minte si constiinta. Vremurile de sex plat vor fi date uitarii.
5. O femeie buna te face sa iti doresti sa devi un barbat mai bun
O prietena minunta te va inspira sa te dezvolti profesional, personal fara sa spuna prea multe. Doar pentru ca esti langa ea te face sa doresti sa te dezvolti. Fiind alaturi de tine, incurajandu-te, sfatuindu-telegat de cea ai putea face pentru a avea viata pe care ti-o doresti: financiar, personal, relational, social, sexual.

Trimiteți un comentariu Blogger

 
Top